donderdag 27 januari 2011

vindsels

Vindsels = vintage, gevonden recycle artikelen.
Sloppop Yeah blogt eerder over inspirerende aanwinsten uit het verre verleden, ook dutch apple en  übervindseler Dottie Angel delen het gevoel dat je krijgt van een kringloop, brocante of een oud winkeltje …naja, de meeste vintageliefhebbers weten wat ik bedoel. Onlangs vindselde ik het volgende:
Vrolijke onderzetters, kantjes en twee kledingstukken voor Boezeroen. Een fantastische originele DE theemuts voor maar twee euro! En ik drink veel thee!! Jippie.

Dacht je dat je hip was met je customized foto-op-mok of foto-op-klok? Uhu. Niet dus. Check deze koektrommel! En bij de weg weer een paar hilarische oude prentenkaartjes gescoord voor een schammele tien eurocent. Gegarandeerd voor een glimlach; dus op de post ermee!

Een ouderwets Mastermind spel. Na al het gewii, ds-en en apps (wat is de groene spelling?) een verademing. Voor maar 80 eurocent! Kwartet en mikado doen het hier ook goed.
Laat me weten wat jouw ‘vindsels’ zijn! Ik blij graag met je mee.

2 opmerkingen:

Dutch Apple zei

Ow, heerlijk heerlijk heerlijk! Maar wij begrijpen elkaar ;-)
Wat een bofkont ben jij! En ik hou van je behang, ja, ik kan er niets aan doen. Ik ben er verliefd op.... Dankje voor de link! ;-)
O god, ik voel weer Kringloop Kriebels opkomen.... hihihi...

Groetjes!

boezeroen zei

Behang via swiet.nl en hou me op hoogte van je vindsels, jij medevindselaar! Grtz