maandag 21 maart 2011

voorjaarsschoonmaak

Terwijl de geur van verse hyacinten mijn reukorgaan binnendringt, buiten de vogeltjes blij hun gezang laten horen en de ondergaande zon een warme schaduw in mijn huiskamer werpt, houdt een nieuwe voorjaarsgarderobe de gemoederen bezig. Op MP heb ik felbegeerde zwarte veterlaarsjes, een gloednieuwe H&M slim jeans en een KLM-blauwe vintage jurk gescoord. Bij vinties was de aanschaf een rood-wit-blauw geruite vintage jurk en bij de kringloop vond ik het pastelblauwe, kanten jurkje op de foto.

MP is natuurlijk ideaal om zonder schuldgevoelens je kast eens flink uit te ruimen want = duurzaam . Drie jurkjes zijn zo van eigenaar gewisseld, waarvan het witte jurkje naar Daan van MaandagDaandag ging (hoe klein is Holland). Het dirndl jurkje, kanten jurkje en de over-de-top rode jaren 80 dress blijven in mijn bezit. Ik verkoop gewoon weer wat anders of maak van de schuur een inloopkast ;-).


 


3 opmerkingen:

Daan zei

heeejaaaa! mijn -jouw-jurk!! hangt in mijn kast te wachten op zomer (en een minder dikke buik ;-) )

Daan zei

Nou bizar hoe klein Holland is, inderdaad, supers :-)

boezeroen zei

Wat leuk dat je het nog draagt (mijn flinke boezem verdroeg het niet - snif)!!

Bij het uitsorteren van wat foto's kwam ik de jurk tegen en 'Hé...heette die mevrouw ook niet Daan en van vrouw van de man van die ene Rot??'. En ja hoor.

Overigens geniet (en afgunst) ik enorm van jouw kledingkast...

Grtz!